Sign in / Join

Marica, pe teren în derby-ul Steaua – Dinamo?

1191
0
Share:

Accidentat în partida cu Pandurii, de la Severin, internaționalul Ciprian Marica nu are ruptură musculară, așa cum se temuseră oficialii Stelei.

marica

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a declarat că sunt șanse ca Marica să evolueze în derby-ul cu Dinamo, programat pe 10 aprilie. „Avem totuși și o veste bună în ceea ce-l privește pe Marica, pentru că nu este vorba despre o ruptură sau de o întindere musculară. Sper ca el să revină pe teren săptămâna viitoare. O să aibă o săptămână de recuperare și apoi sperăm să îl putem folosi. Foarte bine a făcut Marica atunci când a decis să iasă de pe teren la meciul cu Pandurii, astfel nu i s-a agravat accidentarea și vom avea posibilitatea de a-l folosi mai repede. Trebuie să avem răbdare cu el pentru că vine după o accidentare. Sper să se refacă și să poată juca meciul cu Dinamo”, a afirmat Reghecampf.

Revenit după o leziune musculară suferită la 6 martie, Ciprian Marica a fost introdus în teren în minutul 46 al partidei din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, dar, după doar 21 de minute, a cerut schimbarea din cauza durerilor. Atacantul nu va putea evolua în meciul Steaua – ASA, programat duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională din Capitală.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER