Sign in / Join

Marica: „Nimeni nu ne poate sta în cale”

593
0
Share:

Cu toate că transferul său la Steaua este pe cale să facă fâs, Ciprian Marica știe una și bună, anume că trebuie să țină ridicat steagul tupeului.

stelisti marica gebhart

Echipa sa ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, la trei puncte în spatele liderului Astra Giurgiu, dar pentru internaționalul român asta nu contează, el rămâne optimist. „Mergem la Pandurii sâ câștigăm cele trei puncte. Dacă ne vom face jocul nostru, nimeni nu ne va putea sta în cale! Avem șanse mari să câștigăm campionatul, șansele noastre au crescut considerabil. Putem urca pe primul loc. Avem cel mai bun lot și trebuie să demonstrăm asta”, a declarat Marica.
Despre recuperarea sa, Ciprian Marica susține că este apt de joc: „Mă simt foarte bine, m-am antrenat zi de zi cu echipa. De o săptămână fac antrenamente normale”. Nu la fel de optimist este Laurențiu Reghecampf: „Vom vedea dacă Marica va juca. Voi decide mâine, împreună cu staff-ul, dacă va fi pe teren. Când va fi apt 100%, va juca. Sperăm să fie bine. El s-a antrenat normal în ultimul timp, dar nu vrem să riscăm nimic. Trebuie să avem răbdare cu el. Sunt sigur că va juca din ce în ce mai bine și că va marca”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER