Marian Iancu îi taie elanul lui Gigi Becali! Ce a spus despre patronul FCSB-ului, după câștigarea campionatului

Gigi Becali (65 de ani) se simte, în sfârșit, fericit pe plan sportiv, după câștigarea primului titlu de campion din 2015 și până în prezent.

Marian Iancu: ” La anul, Becali nu poate câștiga mai mult de Cupa României”

Acum, pentru echipa lui Gigi Becali urmează preliminariile Champions League, o competiție în care afaceristul din Pipera își pune mari speranțe. Chiar dacă patronul FCSB-ului are obiective mărețe pentru noul sezon, Marian Iancu privește cu pesimism ceea ce urmează să se întâmple la clubul roș-albastru.

Concret, Iancu este de părere că FCSB nu va fi campioană în ediția următoare și se va bucura doar de câștigarea Cupei României, în cel mai bun caz.

„Becali a închis gura tuturor, dar la anul nu poate câștiga mai mult de Cupa României. Domnul Becali a fost luat mult în râs, mereu certat, dar iată ca și-a dus clubul spre câștigarea titlui.

Vă obligă pe toți să recunoașteți că un patron cu experiență și forță financiară poate conduce clubul, dar și echipa, cu intervenții brutale. Se spunea că din cauza dumnealui echipa termină mereu pe locul 2. Iată că acum e campion.

La anul nu o mai văd campioană. Va fi foarte atentă la cupele europene și poate pierde multe puncte la începutul sezonului, care se vor revedea la final în clasament. FCSB se poate îndrepta undeva spre Cupa României”, a declarat Marian Iancu, la Radio Gold FM.

Gigi Becali visează la grupele Champions League

Chiar dacă FCSB nu va avea un parcurs ușor, din cauza adversarilor mult mai bine cotați, Gigi Becali vrea să ajungă în faza grupelor din Champions League. Afaceristul din Pipera vrea să le demonstreze tuturor că însă se mai poate ca o echipă din România să ajungă la „masa bogaților”.

Ultima dată când FCSB se califica în grupele Champions League se întâmpla în sezonul 2013/2014. Atunci, clubul patronat de Gigi Becali se impunea după o dublă cu Legia Varșovia (3-3, la general, dar s-a calificat în grupe datorită golurilor marcate în deplasare).  

”Vreau calificarea asta, în Liga Campionilor. Apoi, fie ce o fi. Mi-o doresc mult. Nici nu mi-am dorit așa de mult la fotbal, ca acum, calificarea asta.

Și știți de ce mi-o doresc atât de mult? Pentru că majoritatea oamenilor spun că nu se mai poate. D-aia eu o vreau. Eu vreau ceea ce oamenii spun că nu se poate”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare