Maria Şarapova, către sportiva de 17 ani care a renunțat la partidă după aproape 2 ore: ‘Vei ajunge numărul 1 mondial. Ai jucat incredibil’

218
0
Share:

Meciul din optimile de finală de la Shenzhen, dintre Maria Şarapova (29 WTA, 31 de ani) şi Wang Xinyu (210 WTA, 17 ani), a fost abandonat de sportiva din China, din cauza unei accidentări care i-a blocat piciorul. După partidă, rusoaica a mers să o încurajeze, spunându-i că poate ajunge nr.1, scrie Mediafax.

După 1 oră şi 40 de minute, Wang Xinyu conducea cu 1-0 la seturi, dar adversara a revenit în setul secund şi s-a detaşat la 5-2 la game-uri.

Înainte de ultimul game jucat, asiatica a cerut intervenţia medicului, care i-a bandajat piciorul genunchiul stâng. După un minut de pauză medicală, Wang a reintrat pe teren, dar, în timpul jocului, genunchiul i-a cedat.

Citește și: Irina Bara a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen

Arbitrul partidei a sfătuit-o să mai ceară încă o dată intervenţia medicului, dar Wang şchiopăta vizibil şi partida se terminase pentru ea. Asiatica a luat loc pe bancă, iar Şarapova a simţit că ar trebui să o încurajeze pe mai tânara sa oponentă.

“Ai grijă de tine, ok? Dacă vei continua să joci aşa, vei ajunge numărul 1 mondial. Ai jucat incredibil”, i-a transmis Şarapova, care i-a pus, mai apoi, prosopul pe umeri, totul în aplauzele celor prezenţi pe arenă.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply