Sign in / Join

Marcel Desailly: „La ce echipă are Franța…”

Share:

Supranumit „Stânca” pe vremea când evoluat, fostul mare fundaș francez Marcel Desailly crede că echipa „cocoșilor” n-ar trebui să aibă emoții în meciul cu România.

desailly

De altfel, pentru Desailly, Franța este mare favorită la titlul european, astfel că partida de deschidere de la Euro ar trebui să reprezinte o simplă formalitate. „Dacă nu poţi învingi România pe teren propriu, la ce echipă ai, atunci totul e terminat, închizi taraba și stai acasă! Acelaşi lucru se poate spune şi în cazul meciului cu Albania. Iubesc România, dar când te uiţi la echipa noastră, te gândeşti că poţi câştiga turneul dacă începi bine competiția. Sunt convins că vom trece peste acest prim obstacol dacă jucătorii vor evolua la capacitate maximă. Sunt şi eu curios să văd cum va arăta tactica lui Didier, partea ofensivă, la fel şi modul în care ei vor răspunde presiunii imense date de faptul că sunt gazde”, a comentat fostul fundaş al Milanului.

Internațional francez între 1993 și 2004, timp în care a acumulat 116 selecţii şi a reuşit să marcheze trei goluri, Desailly are în palmares o Cupă Mondială (1998) şi un Campionat European (2000).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER