Sign in / Join

Maradona declanșează revoluția anti-Juventus

491
0
Share:

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona a declarat că Juventus a câştigat meritat titlul în Serie A, dar acuză că echipa torineză este ajutată în continuare de arbitri.

Maradona_platini

Juventus Torino a cucerit cinci titluri consecutive, performanţă pe care a mai obţinut-o doar echipa din anii ’30. Idol la Napoli în anii ’80, Diego Armando Maradona nu a uitat-o pe rivala din Torino. Legendarul argentinian a declarat că „Bătrâna Doamnă” merită titlul de campioană a Italiei, însă a afirmat că fotbaliştii antrenaţi de Massimiliano Allegri au avut şi foarte mult noroc: „Juventus a câştigat multe puncte şi pentru că a avut noroc. Ei au tras două şuturi la poartă şi au marcat patru goluri. Nu mă plâng, însă spun adevărul, aşa cum îl ştie toată Italia. Dacă Napoli ar fi putut face mai mult? Diferenţa a făcut-o banca de rezerve. Sarri nu a avut pe bancă jucătorii pe care i-a avut Allegri. Dar, repet, Juventus a marcat patru goluri din două şuturi pe care le-a tras la poartă! Aşa nu se poate juca! Toţi jucătorii au înscris pentru Juventus, chiar şi rezervele. Juventus şi-a creat avantaj cu minimum de efort. Oricum, au un antrenor mare, o echipă foarte bună şi o conducere care ştie ce trebuie să facă”.

„Arbitrii sunt de partea torinezilor”

Diego Armando Maradona consideră că arbitrii continuă să ţină partea echipei Juventus Torino: „Juventus are «jucători» fenomenali în Federaţia Italiană şi în Comisia de Arbitri. Nu este o noutate. Dacă un jucător de la Juventus are o problemă pe teren, el este cel care are întotdeauna dreptate. Golul anulat al Fiorentinei a fost scandalos! Scandalos! Le-a fost anulat fiindcă îi aveau ca adversari pe cei de la Juventus. Cele patru etape de suspendare pe care le-a primit Higuain? Dacă Napoli nu lupta pentru titlu cu Juventus, Higuain primea doar o etapă”.

  • Născut pe 30 octombrie 1960, Maradona a jucat la Napoli în perioada 1984-1991, timp în care a cucerit două titluri de campion în Serie A, dar şi Cupa şi Supercupa în Italia. În 1989, Maradona şi Napoli au câştigat Cupa UEFA, după 2-1 şi 3-3 cu gruparea germană, VfB Stuttgart.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER