Manchester City a realizat primul transfer! Cine este noul jucător al „cetățenilor” cotat la 50 de milioane de euro

Perioda de mercato din această vară a început mai tărziu pentru Manchester City. „Cetățenii” au realizat primul transfer al verii și vine chiar de la echipa care a făcut senzație în La Liga.

Savio, noua achiziție a lui Manchester City

Campioana Angliei și-a asigurat flancurile cu transferul lui Savio (20 de ani), de la Girona. Brazilianul a fost numit drept cel mai bun jucător din La Liga în sezonul recent încheiat. Chiar și antrenorul Gironei, Michel, a declarat că „e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat„.

Renumitul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat pe contul personal de Twitter că extrema dreaptă va deveni oficial, în scurt timp, jucătorul lui Manchester City.

Se pare că nu au fost probleme pe timpul negocierilor pentru că odată ce City și-a arătat interesul față de atacantul brazilian, transferul a fost ca și realizat. Internaționalul brazilian de 20 de ani a fost luat temporar de Girona de la Troyes, iar pe 30 iunie i-a expirat împrumutul. Acum, va merge la Manchester City.

Potrivit zvonurilor apărute, Savio s-ar fi transferat pe suma de 30 de milioane de euro. Suma este mult mai mică decât cota de piață a jucătorului pe site-ul de specialitate Transfermarkt, 50 de milioane.

Oferte din Arabia Saudită și MLS pentru Kevin de Bruyne

În această vară, Kevin de Bruyne intră în ultimul an de contract cu Manchester City, echipă pentru care evoluează încă din 2015. De-a lungul timpului, s-a vorbit despre plecarea sa de pe Etihadum Stadium câtre zonele arabe sau Major League Soccer.

Cu toate acestea, starul belgian a lămurit totul, iar dorința lui este de a rămâne la campioana Angliei. Totuși, mijlocașul spune că nu ar refuza o propunere din zona Golfului dacă ”o sumă absurdă” i-ar asigura viitorul familiei sale.

Da, da! Am citit o grămadă de titluri despre un transfer în Arabia Saudită, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Dacă e o ofertă bună și îi spui lui Pep Guardiola că vrei să pleci, atunci va fi posibil. Poate fi diferit la alte cluburi, dar eu n-am spus niciodată că vreau să plec. 

Am bani mai mult decât suficienți, dar dacă vine o sumă absurdă, atunci este și pentru familia mea, rudele mele, nepoții mei, strănepoții mei și prietenii mei.” a spus Kevin de Bruyne, potrivit HLN.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare