Sign in / Join

Mainz vrea să scape de Gonzalo Jara

618
0
Share:

Fundașul chilian Gonzalo Jara a fost suspendat pentru restul Copei America, după ce i-a băgat degetul în fund uruguayanului Edinson Cavani. Mai mult, conducătorii clubului la care este legitimat, FSV Mainz, vor să se despartă de el. Momentul de la care a plecat totul s-a petrecut în „sferturile” turneului sudamerican, în partida câștigată de țara gazdă Chile, scor 1-0, cu Uruguay.

Gonzalo Jara îl păcălește pe arbitrul brazilian Sandro Ricci, în timpul meciului Chile - Uruguay, din „sferturile” Copei America. (Credit foto: mirror.co.uk)

Gonzalo Jara îl păcălește pe arbitrul brazilian Sandro Ricci, în timpul meciului Chile – Uruguay, din „sferturile” Copei America. (Credit foto: mirror.co.uk)

„Noi nu tolerăm așa ceva. Mai mult decât gestul pe care l-a făcut, m-a deranjat faptul că a simulat grosolan. Genul acesta de lucruri mă enervează foarte tare. Urăsc teatrul acesta mai mult decât orice” a zis Christian Heidel, directorul sportiv al lui FSV Mainz.

În timpul meciului Chile – Uruguay, arbitrul brazilian Sandro Ricci l-a eliminat pe Cavani, facilitându-le astfel chilienilor calificarea în semifinale. În imagini s-a văzut că, de fapt, atacantul de la PSG a fost provocat de Gonzalo Jara, care apoi s-a aruncat pe teren, chiar dacă abia a fost atins de uruguayan. După meci, Confederația Sudamericană a făcut dreptate. Însă doar pe jumătate, căci suspendarea lui Jara nu-i mai poate întoarce în competiție pe uruguayeni.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER