Sign in / Join

Lucian Bute: „Sunt flămând după un nou titlu de campion”

568
0
Share:

Boxerul Lucian Bute a declarat, joi, la Montreal, în a doua conferinţă de presă dinaintea meciului cu Badou Jack, contând pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, că a avut dubii înaintea luptei cu James DeGale, dar acum este 100% încrezător în şansele sale.

bute si badou jack

„Şansa pentru un alt titlu mondial este uriaşă pentru mine. Să boxez de două ori la rând pentru titlul mondial nu este uşor, dar mă face destul de mândru. Sunt într-o stare fizică bună şi mă antrenez din februarie. Când a sunat telefonul cu oferta asta, am zis da fără să ezit. Nu am fost accidentat de foarte mult timp. Deşi am avut ceva dubii înaintea meciului cu DeGale, acum sunt 100% încrezător. Observ şi eu şi toată lumea poate vedea că sunt în formă, inclusiv partenerii mei de sparring. Sunt flămând după un nou titlu ca atunci când eram mai tânăr, 26-27 de ani. Îl respect pe Badou Jack, dar vreau să-i iau centura. Adversarul meu a participat la Jocurile Olimpice şi a demonstrat că face parte din elita boxului, învingându-i pe Anthony Dirrell şi George Groves”, a declarat Lucian într-o conferinţă de presă care a avut loc la Montreal, unde Bute se antrenează şi are reşedinţa.

Badou Jack, un american de origine suedeză, a declarat înainte de meci: „Sunt entuziasmat pentru faptul că voi întâlni un mare campion precum Lucian Bute, care va scoate ce-i mai bun din mine. Abia aştept să arăt toate calităţile mele. Vreau să fiu considerat cel mai bun la categoria mea. Fără dubii! Ca să ajung acolo, trebuie să boxez cu cei mai buni, iar Bute este unul dintre ei”.

Cei doi pugilişti au fost în negocieri şi în trecut pentru a organiza o gală, însă abia acum s-a putut ajunge la un acord. Badou Jack face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather şi este reprezentat de Al Haymon, acelaşi impresar pe care îl are şi Bute.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER