Lucian Bute promite canadienilor centura WBC!

Share:

Mai este o lună până la marele meci cu Badou Jack, contând pentru titlul mondial WBC la supermijlocie, și interesul în jurul acestei lupte deja a devenit unul uriaș.

bute-magee-fightdd

Lucian Bute se pregătește intens pentru gala din 30 aprilie, are în fiecare zi antrenamente specifice și deja din declarațiile sale se vede că vorbim despre un alt pugilist. Unul plin de încredere în forțele sale și care este convins că se va întoarce din SUA cu centura de campion WBC la brâu. Asta este promisiunea pe care le-a făcut-o canadienilor în ultima sa ieșire publică: „’Presiunea nu este pe mine, ci pe campionul Badou Jack. Eu mă antrenez bine, sănătatea este bună, iar încrederea mi-a revenit 100%. Nu am nimic de pierdut și voi da totul pentru a câștiga această centură. Fanii din Quebec vor să aibă un campion și sunt convins că le pot oferi această centură suporterilor mei. Fac o promisiune – am să reven la Montreal cu centura mondială, credeți-mă!”.
Spre deosebire de data trecută, acum Lucian Bute a lăsat deoparte diplomația și a spus deschis ce crede despre adversarul său, Badou Jack: „Din ce am văzut eu, este un boxer limitat. E bun în toate, dar nu face nimic excepțional și are multe puncte slabe. Iar faptul că eu sunt stângaci, îi va crea probleme în plus. Are un stil diferit comparativ cu DeGale, care cred că este mai mai rapid, mai complet față de Badou”.

Share:

Leave a reply