Lucescu, văzut în St.Petersburg. A semnat cu Zenit?

568
0
Share:

Și la 70 de ani, Mircea Lucescu rămâne omul acțiunii, căruia nu-i place să piardă vremea. La nici 24 de ore după despărțirea de Șahtior, titratul antrenor român ateriza în Rusia, acasă la Vladimir Putin.

lucescu1

Ce anume îl putea determina pe Mircea Lucescu să se deplaseze personal la Sankt Petersburg dacă nu o ofertă de nerefuzat? Zenit i-a pus pe masă un contract valabil trei ani, cu 4 milioane de euro salariu pe sezon. Pentru 12 milioane (plus bonusuri), „Il Luce” a lăsat deoparte protocolul negocierilor și s-a dus de urgență în Rusia.

Duminică, la prânz, tehnicianul român lua masa cu Rinat Ahmetov, la reședința din Kiev a miliardarului ucrainean. Spre seară, ateriza la Sankt Petersburg cu avionul pus la dispoziție de patronul Șahtiorului (conform presei din Ucraina) și se așeza la masa tratativelor cu oficialii lui Zenit.

Ieșit la o scurtă plimbare pe străzile fostei capitale a Imperiului Țarist, Mircea Lucescu a fost recunoscut de fanii „alb-albaștrilor”. Zâmbitor, viitorul antrenor al Zenitului a acceptat chiar să se fotografieze cu suporterii. Și cum trăim în era digitală, imediat selfie-ul a fost încărcat pe Internet. Un anunț oficial din partea clubului Zenit era așteptat aseară.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER