Lucescu pierde cel mai puternic jucător de la Zenit

Share:

Mircea Lucescu i-a cucerit definitiv pe rusi. Desi se temeau ca antrenorul roman va bate toate recordurile in materie de achizitii, oficialii lui Zenit vad ca „Il Luce” stie si sa produca bani, nu doar sa-i cheltuie.

Hulk

Negocieri de ultim moment intre fostul tehnician al lui Sahtior si clubul chinez Shanghai SIPG (locul 4 in prima liga), finalizate cu o afacere extraordinara pentru Zenit: brazilianul Hulk va fi vandut chinezilor pe o suma fabuloasa, 55 de milioane de euro!

Hulk va fi tratat la Shanghai SIPG ca un superstar, dovada salariul pe care i l-au pregatit chinezii: 20 de milioane de euro, contract de nivelul lui Leo Messi si Cristiano Ronaldo! Potrivit „Sina Sports”, brazilianul va ajunge in aceasta dimineata in cel mai mare oras al Chinei; daca trece de vizita medicala, Hulk va fi prezentat oficial intr-o conferinta de presa in cadrul careia se va semna si contractul.

Afaceri cu ucraineanul Ahmetov

Presa rusa scrie ca Mircea Lucescu vrea sa cumpere doi jucatori de la Sahtior Donetk. In acest sens, romanul a anuntat deja conducerea lui Zenit ca negociaza direct cu Rinat Ahmetov. Intre miliardarul ucrainean si oficialii gigantului Gazprom (proprietarul clubului Zenit Sankt Petersburg) exista o relatie surprinzator de buna; de altfel, in Ucraina, Ahmetov este vazut ca un filorus convins.

Share:

Leave a reply