Sign in / Join

Lucescu, negru după un nou rezultat dezamăgitor obținut cu Zenit

518
0
Share:

Ufa – Zenit 0-0 și e limpede că echipa lui Lucescu resimte lipsa unui marcator, după plecarea brazilianului Hulk în China, la Shanghai SIPG. Este al doilea rezultat de egalitate obţinut de Zenit, după ce în prima etapă a scos tot un 0-0 cu Lokomotiv Moscova.

lucescu

„Vreau să-i felicit pe cei de la UFA. S-au apărat foarte bine şi şi-au realizat exact ce au vrut: să nu ia gol în acest meci. Şi noi ne-am descurcat bine în defensivă, însă avem probleme mari pe faza de atac, acolo unde n-am găsit deloc cele mai bune variante. Am acţionat mai degrabă individual decât ca o echipă. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar sunt convins că multe echipe vor pierde puncte aici”, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă.

Cel mai succes antrenor român al momentului este convins că echipa sa va arăta mult mai bine în meciurile următoare. „Nu vreau să dau vina pe gazonul artificial, însă este însă un aspect important pentru jocul slab pe care l-am făcut. Am încercat să-i provocăm pe fundaşii celor de la UFA să facă greşeli, dar nu am reuşit. În repriza secundă ne-am descurcat ceva mai bine. Poate dacă Witsel reuşea să marcheze la una dintre cele două ocazii mari pe care le-a avut, plecam de aici cu toate cele trei puncte. Noi suntem în plin proces de a ne schimba stilul de joc. Vor reveni şi jucătorii accidentaţi şi poate nu vom mai face atât de multe greşeli. Echipa are nevoie de driblingurile, pasele şi viteza lui Oleg Shatov. La fel cum avem nevoie ca Witsel să înţeleagă că el este încă jucătorul lui Zenit. Va juca la noi până când situaţia lui se va rezolva”, a mai spus Mircea Lucescu.

  • Etapa viitoare Zenit Sankt Petersburg o va întâlni pe FK Rostov, vicecampioana de sezonul trecut. Meciul dintre cele două formaţii va avea loc vineri, 12 august, de la ora 19:30.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER