Sign in / Join

Lucescu, la ultima „finală” cu Șahtior

549
0
Share:

Mircea Lucescu nu va juca a doua finală de cupă europeană cu Șahtior. La Sevilla, acolo unde Steaua cucerea acum 30 de ani C.C.E., ex-dinamovistul a fost învins de formația andaluză în manșa retur a semifinalei Ligii Europa.

Mircea_Lucescu

A fost 3-1 pentru FC Sevilla, rezultat arhisuficient pentru spaniolii, care în tur, în Ucraina, obținuseră un egal, 2-2. La conferința de presă, Lucescu a identificat două momente care ar fi putut rescrie istoria acestei duble manşe: „Nu a fost un parcurs peste aşteptări, pentru că am învins echipe importante, ca Schalke, Anderlecht oriBraga. Dacă luăm în calcul condiţiile, că stăm mai mult prin avioane, aeroporturi, am făcut multe. Sevilla e o echipă extrem de norocoasă. Cred că, din cauza presiunii publicului, Malisev a greşit grav la primul gol. Sevilla e o echipă cu jucători care au experienţă. Am mai primit două goluri pe contraatac. Nu e în regulă, având în vedere jocul pe care noi îl avem. Cu mai multă încredere, ne puteam califica din tur”.
Pentru Mircea Lucescu, acesta a fost ultimul joc important pe banca lui Şahtior. La finalul lunii mai, antrenorul român va părăsi Ucraina, cea mai probabil destinație a sa fiind Turcia. „Il Luce” are oferte tentante de la Trabzonspor, Galatasaray şi Fenerbahce.

  • Alături de FC Sevilla, în finala Ligii Europa (18 mai) a ajuns și Liverpool. Gruparea engleză s-a impus categoric în manșa retur a semifinalei cu Villarreal: 3-0 pentru „cormorani”, goluri marcate de Bruno Soriano (min.7/ în propria poartă), Daniel Sturridge (min.63) și Adam Lallana (min.81).
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER