Sign in / Join

Lucescu calcă în picioare Dinamo

553
0
Share:

Meci încins la Kiev, între Dinamo și Șahtior, chiar dacă rezultatul finală nu arată acest lucru.

lucescu

A fost o nouă victorie pentru trupa antrenată de Mircea Lucescu. Șahtior s-a impus cu 3-0, același rezultat ca în turul campionatului. Cu toate că i-a administrat lui Dinamo un 6-0 per ansamblu, „Il Luce” a pierdut titlul în Ucraina, dar la finalul partidei a găsit puterea să felicite trupa miliardarului Surkis: „Vreau să o felicit pe Dinamo Kiev pentru acest titlu. Ştiu ce înseamnă să munceşti mult pe tot parcursul anului, să te lupţi pentru acest trofeu. Însă, meciul de azi mi-a confirmat încă o dată ceea ce am spus mereu – sunt echipe care în confruntările cu Dinamo Kiev nu joacă la adevărata lor valoare, însă atunci când joacă împotriva noastră se autodepăşesc, iar jucătorii lor încearcă să ne rupă picioarele. Nu este normal acest lucru, dar se pare că nu avece să facem.

Confruntarea Dinamo – Șahtior nu a fost lipsită de incidente. Stepanenko a văzut „roșu” în urma unei bătăi generale, iar mai mulţi jucători al lui Mircea Lucescu au ieşit de pe teren cu contuzii serioase. „Chiar dacă am pierdut acest campioant, suntem în continuare cei mai buni din Ucraina. Sunt mulţumit de performanţele echipei mele, sunt însă supărat pe ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului şi pe ceea ce se întâmplă în general în acest campionat. Uitaţi-vă ce fac arbitrii la meciurile lui Dinamo Kiev, sau cum a jucat Dnepr împotriva lor şi cum au făcut-o mai apoi, împotriva noastră! Chiar şi-n aceste condiţii, am înscris un număr record de goluri pentru Ucraina şi asta chiar dacă am pierdut 6 jucători extrem de importanţi în acest sezon. Oricum ar fi, suntem cea mai bună echipă din această ţară”, a încheiat Mircea Lucescu.

  • Mircea Lucescu şi echipa sa nu mai au nicio şansă de cuceri titlul în Ucraina. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Dinamo Kiev are 4 puncte avans faţă de Șahtior, dar în penultima rundă are încă trei puncte asigurate, căci adversara Metalurg Zaporoje s-a retras din campionat din pricina problemelor financiare.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER