Lovitură pentru Mihaela Buzărnescu. Fostul nr. 20 WTA, depistată pozitiv la un test doping!

Mihaela Buzărnescu (36 de ani) a primit o lovitură de zile mari, în urmă cu mai mulţi ani, când a fost depistată pozitiv la un test deping. Sportiva noastră a dezvăluit că totul s-a întâmplat la un turneu din Mexic.

Toate probleme au apărut după ce a consumat carne de pui, în 2021, când întreaga lume era afectată de pandemia de Covid-19.

Buzărnescu, exonerată

Jucătoarea care n-a mai evoluat din august 2022, din cauza unei accidentări, a povestit prin ce a trecut în urmă cu 3 ani, la Guadalajara.

„O singură dată mi s-a întâmplat să-mi iasă o testare pozitivă, într-o cantitate mică. Eram în Mexic, la un turneu WTA. Acolo, carnea de pui era contaminată, trebuia să avem grijă la ce mâncăm, era scris asta peste tot.

Fiind după pandemie, noi în perioada acelui turneu nu aveam voie să ieșim din hotel, iar mâncarea era susținută de organizatori, nonstop, mâncam la hotel sau la bază.

Am fost testată și, când am plecat la alt turneu, mi-a venit rezultatul. A fost pozitiv. A trebuit să completez mai multe hârtii, în care să spun tot ce am mâncat în fiecare zi, unde, cantitățile pe care mi le aminteam.

Au făcut cercetări după și s-a dovedit că era din cauza cărnii de pui pe care o primisem la concurs. Astfel, a fost totul anulat. În rest, nu m-am temut niciodată la testări pentru că știam că nu aveam ce să iau care să mă expună la testări”, a precizat Mihaela Buzărnescu pentru gsp.ro.

Vrea să revină pe teren

Miki Buzărnescu a mai precizat că-şi doreşte se revină la marea performanţă. Ea a reluat antrenamentele

”Ieri a fost o zi cu multe emoții, trăiri, curiozități și amintiri. După 10 luni și jumătate am pus prima oară mâna pe rachetă și am călcat pe terenul de tenis, să joc, nu să mă uit.

Bineînteles că am jucat foarte light, de la mijlocul terenului și 10% din capacitatea mea, dar o iau pas cu pas, treptat, ușor și sigur cum s-ar zice, ca să pot reveni în competiții 100% fit (se vede că am de lucru și pe partea aceasta) and cured from injuries.

Răbdare și perseverență, pentru că personal nu mi-am dorit ever să-mi iau la revedere de la tenis din cauza unor accidentări, așa că one more time vreau să văd ce și cât pot. Wish me luck people!”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

A sprijinit-o pe Halep

Suspendată inițial pentru 4 ani, Halep a primit o veste excelentă de la TAS, când i-a fost redusă pedeapsa la 9 luni. Buzărnescu s-a bucurat pentru Simona.

”A fost o mare ușurare… că s-a făcut dreptate și a reușit să se termine acest drum stresant și nedrept. Mă bucur foarte mult că s-a făcut dreptate și că a ieșit la iveală adevărul, pe care îl credeam de la bun început”, a mai spus Buzărnescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare