Lovitură pentru FCSB: Mihai Pintilii a fost suspendat o lună de zile!

FCSB a rămas fără antrenorul de facto al echipei. Mihai Pintilii, colegul lui Elias Charalambous, a fost suspendat o lună de zile după eliminarea de la meciul FC Voluntari.

„Pinti” s-a certat cu arbitrul Sebastian Colțescu. În minutul 38 al partidei, după un fault asupra lui Florinel Coman, cel care, în acte, figurează ca delegat a început să protesteze.

Iniţial, a fost suspendat două etape

În primă fază, Mihai Pintilii a primit o suspendare de două etape din partea Comisiei de Disciplină, însă, ulterior, forul a revenit și i-a mărit pedeapsa la o lună. Colțescu trecuse în raport că „Pinti” este antrenor, însă pentru că, în realitate, figurează doar ca delegat a fost nevoie de o altă încadrare în regulament.

Aşa se face că fostul internaţional român a fost suspendat până la data de 1 aprilie.

”FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) – În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei”, postase, inițiat, Comisia de Disciplină din cadrul FRF, însă încadrarea de azi arată astfel:

„FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) – Rectificare Hotărâre – În conformitate cu prevederile art. 122 din RD, dispune rectificarea Hotărârii nr.109/CDE/2024 din 01.03.2024 astfel:

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează delegatul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 320 lei”.

Pintilii a urmărit meciul de pe tunel

În urma protestelor de la meciul cu Voluntari, Colțescu i-a arătat cartonașul roșu lui Pintilii și i-a făcut semn să plece de pe bancă. „Pinti” a plecat, dar a continuat să urmărească meciul din gura tunelului.

Sebastian Colțescu l-a observat şi l-a întrebat Mihai Pintilii: „Ce faci acolo? Urli la mine? Ce cauți în teren?”. Arbitrul meciului a trecut totul în raport şi, în cele din urmă, Pintilii s-a ales c-o suspendare de o lună.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare