Lovitura pe care i-a dat-o Lupescu lui C.Ronaldo

940
0
Share:

Franţa a pierdut finala Euro 2016, 0-1 cu Portugalia, însă atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

ionut-lupescu

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi de Comisia Tehnică a UEFA, condusă de fostul internaţional român Ionuţ Lupescu!

Antoine Griezmann, atacantul lui Atletico Madrid, a devenit golgheterul Campionatului European, cu şase goluri marcate în cele şapte partide jucate şi a fost numit şi cel mai bun jucător al competiţiei din Franța.

Decizia desemnării lui Antoine Griezmann drept jucătorul turneului a fost luată de Comisia Tehnică de la UEFA, condusă de românul Ionuţ Lupescu. Din această comisie mai fac parte nume importante, precum Sir Alex Ferguson, Savo Milosevic sau Gareth Southgate.

„Antoine Griezmann a fost un pericol pentru porţile adverse în fiecare meci jucat. A muncit pentru echipă şi are o tehnică extraordinară, dar şi viziune şi finalizări de calitate. Observatorii tehnici au decis în unanimitate că el a fost cel mai bun jucător al turneului”, a declarat Ionuţ Lupescu, citat de site-ul UEFA.

Alegerea lui Griezmann este o lovitură pentru Cristiano Ronaldo, care, deși nu a evoluat decât 15 minute în finală, și-ar fi dorit să fie desemnat cel mai valoros jucător de la Euro 2016.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER