Lovitură financiară dată de Gigi Becali! Suma pe care o primește din partea UEFA

FCSB a cucerit titlul de campioană în România, iar Gigi Becali visează la grupele Champions League, pentru a-și umple conturile de pe urma banilor obținuți din partea UEFA.

260.000 de euro pentru Gigi Becali

Până atunci însă, afaceristul din Pipera s-a ales cu o sumă importantă de bani, datorită prezenței fotbaliștilor de la FCSB la EURO 2024. Concret, FCSB va încasa cel puțin 260.000 de euro după ce Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut și Ștefan Târnovanu au fost convocați de Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania, anunță Golazo.ro.

Această sumă este valabilă doar pentru faza grupelor. În cazul în care România va avansa în competiție, atunci UEFA va mări suma acordată pentru fiecare club care trimite jucătorii la turneul final.

65.000 de euro trimite UEFA pentru fiecare jucător care este prezent în faza grupelor la EURO 2024.

Ce transferuri vrea să facă Gigi Becali în această vară

Pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a ajunge în grupele Champions League, Gigi Becali a făcut primele două mutări și i-a adus pe David Kiki, respectiv Daniel Popa. Afaceristul din Pipera nu vrea să se oprească aici și mai are pe listă cel puțin trei jucători: Louis Munteanu, Florin Tănase, William Baeten, anunță Spotmedia.

Totodată, FCSB mai are în plan să transfere și un mijlocaș central, pentru a întări o zonă în care sunt folosiți Adrian Șut sau Mihai Lixandru.

Conform sursei menționate mai sus, Gigi Becali a decis să urgenteze negocierile pentru fotbaliștii menționați anterior, asta deoarece își dorește ca jucătorii să fie prezenți la reunirea de pe 14 iunie și să efectueze mai apoi perioada de pregătire sub comanda lui Elias Charalambous.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare