Lovitura care i se pregătește lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu atacantul dorit la FCSB

Gigi Becali (65 de ani) are planuri mari după câștigarea campionatului, iar afaceristul din Pipera vrea să fie protagonistul unei campanii spectaculoase de transferuri în această vară.

Piedici pentru Gigi Becali

Gigi Becali face toate aceste eforturi pentru a-și îndeplini singurul vis pe care îl mai are în fotbal: calificarea în grupele Champions League. Până atunci însă, FCSB trebuie să treacă prin mai multe tururi preliminare, dar și să învingă adversari cu nume.

Pentru a fi sigur de obținerea acestor rezultate, Gigi Becali a făcut deja primele două transferuri și este aproape să-l repatrieze și pe Florin Tănase, însă nu se oprește aici. Mai vrea alți trei fotbaliști, dintre care unul va veni din străinătate, pentru postul de atacant central.

S-a zvonit că ar fi vorba despre Tshegofatso Mabasa (27 de ani), atacantul celor de la Orlando Pirates, însă sud-africanii au alte planuri cu atacantul. Concret, oficialii clubului tocmai i-au oferit un nou contract (de doi ani, cu opțiune pentru încă doi) și o clauză contractuală de aproximativ 2.5 milioane de euro, iar în momentul de față se negociază.

În cazul în care Mabasa era fotbalistul despre care vorbea Becali, atunci FCSB va avea probleme în privința transferului, asta deoarece Orlando Pirates nu concepe să renunțe la golgheterul său.

Gigi Becali și transferurile anunțate la FCSB

I-am luat pe ăia doi și acum, nu e urgență, o să mai iau 3 sigur. Nu-i zic. Cum să-i zic? Sunt fraier? Unul o să fie tare de tot, se negociază acum. Nu e Louis Munteanu, e ceva tare! Străin!

Nu e, mă, o să vedeți! E bun, bun! Vor veni ăștia 3, sunt cam luați, plus încă ceva, 5-6 în total. Am luat 2, mai trebuie să iau 3-4”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare