Sign in / Join

Lleyton Hewitt revine pe teren la Australian Open

459
0
Share:

LONDON – JUNE 18: Lleyton Hewitt of Australia holds the trophy after defeating James Blake of the United States during the Singles Final on Day 7 of the Stella Artois Championships at Queen’s Club on June 18, 2006 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Lleyton Hewitt, fost lider ATP în 2001, când era pregătit de actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, va reveni pe teren la Australian Open, în proba de dublu, în care va face pereche cu Sam Groth, informează Reuters.

Australianul în vârstă de 36 de ani s-a retras oficial din competiţii în 2016, după turneul de la Melbourne, la care a evoluat şi la dublu, tot cu compatriotul său Groth. Totuşi, el a mai jucat anul trecut la dublu la Wimbledon şi în Cupa Davis.

“O să fie distractiv. Am mai jucat, am lovit mingea în fiecare zi, aşa că nu o să fim acolo doar ca să ieşim la număr”, a declarat Hewitt, conform News.ro.

În cariera lui, Lleyton Hewitt a câştigat turneele de la Wimbledon (2002) şi US Open (2001), a fost finalist la Australian Open, în 2005, la simplu şi s-a impus la US Open în 2000, la dublu.

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER