Lionel Messi este un subiect de neuitat pentru Barcelona! Mesaj special cu ocazia zilei de naștere a starului argentinian

Luni, 24 iunie, Lionel Messi împlinește vârsta de 37 de ani. Clubul la care și a petrecut mare parte a carierei, Fc Barcelona, a făcut publică o postare pe rețelele sociale în care au oferit un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere.

Fc Barcelona mesaj special pentru Lionel Messi

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Lionel Messi este din ce în ce mai aproape de retragerea din fotbal. Argentinianul se află la Copa America cu echipa națională a Argentinei și are ca obiectiv de a cuceri Campionatul American.

Barcelona, echipa la care decarul argentinian a petrecut mai mult de 15 ani, nu a uitat de această zi importantă. FC Barcelona a postat pe contul de X o postare specială, dedicată superstarului. În cadrul postării, un pictor i-a realizat un portret în ulei argentinianului care a strâns peste 775 meciuri în Spania.

Formația blaugrana a completat și cu o descriere pe măsură, spunând: „Îți dorim o zi de naștere fericită“. Mesajul a fost completat de un emoticon cu o capră. Acest emoji este tradus în engleză, goat, fiind o abreviere a expresiei Greatest of All Time.

Lionel Messi a anunțat că Inter Miami va fi ultimul club din cariera lui

Starul argentinian în vârstă de 36 de ani a spus că Inter Miami va fi ultima echipă din cariera sa. Fostul fotbalist de la FC Barcelona și Paris Saint-Germain mai are în prezent contract cu formația din Florida până la finalul lunii decembrie 2025. Acesta ar putea fi momentul care să consemneze retragerea celui considerat de foarte mulți oameni drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Acel moment ar părea chiar ideal pentru ieșirea lui Messi din scena fotbalului mondial. În condițiile în care atunci ar urma să rămână liber de contract și în care a dat deja de înțeles că nu va mai participa la o altă Cupă Mondială alături de naționala Argentinei, după cea câștigată în 2022 în Qatar.

Conștient că se apropie finalul carierei lui de fotbalist profesionist, Lionel Messi a explicat că în această perioadă face eforturi pentru a se bucura cât mai mult de fiecare moment petrecut pe teren la cel mai înalt nivel.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare