Lineker își ține promisiunea, dacă Leicester câștigă titlul în Anglia

663
0
Share:

Gary Lineker a anunţat că va apărea în faţa telespectatorilor în lenjerie intimă, în cazul în care Leicester City câștigă titlul în Premier League. Fostul mijlocaş trebuie să-şi respecte o promisiune făcută în 2015.

lineker

În iarna anului trecut, Lineker a promis, în direct la postul BBC One, că va prezenta în lenjerie intimă emisiunea „Match of the Day” dacă Leicester City va câştiga titlul de campioană în Anglia. În vârstă de 55 de ani, Gary Lineker ar putea fi nevoit să îşi respecte cât de curând promisiunea făcută în faţa telespectatorilor. Echipa antrenată de Claudio Ranieri este la doar 5 etape distanţă de cea mai mare performanţă din istoria clubului, cu toate că la începutul sezonului avea o cotă uriaşă la câştigarea titlului în Premier League, 5 000 la 1.

  • Născut în Leicester, Gary Lineker a jucat pentru echipa oraşului între 1978 și 1985, perioadă în care a marcat 95 de goluri în 194 de meciuri. O stradă din Leicester poartă numele fostului mare internaţional englez.

Povestea echipei Leicester City poate deveni subiect de film. Autorul Trilogiei Goal, regizorul şi scenaristul Adrian Butchart, se gândeşte să facă un film despre formația care a uimit Anglia.

Altfel, un fan al echipei a comandat unei distilerii să îi producă şase sticle de whiskey, la preţul de 80,5 euro fiecare. Suporterul a anunţat că trei sticle le va bea când Leicester City va obţine titlul de campioană, două le va păstra pentru colecţie, iar una o va face cadou finanţatorului echipei, Vichai Srivaddhanaprabha.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER