Sign in / Join

Liga Campionilor: Sparta Praga – Steaua 1-1. Echipa lui Becali, calificată după scorul din tur!

730
0
Share:

Meci nu tocmai strălucit reușit de Steaua la Praga, dar un rezultat extraordinar, care transformă vicecampioana României în favorită la calificare.

stanciu

Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sparta – Steaua 1-1. Partida a scos în evidență hibele din jocul defensivei bucureștene, acolo unde improvizația Enache pe dreapta s-a dovedit a fi cea mai proastă alegere cu putință. La mijloc, sacrificiul lui Pintilii a ținut vicecampioana în joc grație unei poziționări perfecte la majoritatea fazelor de atac ale cehilor.

Totuși, ultimul sfert de oră al primei reprize ne-a arătat o Steaua băgată în corzi, cu Sparta deschizând scorul și ratând ocazii pe bandă rulantă.

„Pe Tudorie îl mușcă mingea”, a lovit Gigi Becali la finalul întâlnirii, a cărui concluzie descrie perfect cum a arătat echipa lui Laurențiu Reghecampf: „N-am avut cu cine să jucăm, s-a simțit lipsa lui Hamroun”.

Singurul remarcat al machidonului a fost Nicușor Stanciu, autorul golului de 1-1 (lovitură liberă excelent executată!). Nu este exclus ca, în cazul unui eșec în returul de la București, Becali să accepte una dintre ofertele venite pe numele lui Stanciu. Prețul de stabilit de Steaua: 6 milioane de euro!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER