Sign in / Join

Liga Campionilor LIVE (pauză): FC Copenhaga – Astra 3-0, Steaua – Sparta Praga 1-0

448
0
Share:

Seară importantă pentru fotbalul românesc, cu două echipe la startul manșei secunde din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

stanciu

FC COPENHAGA – ASTRA GIURGIU 3-0

La pauză, în Danemarca, Astra este condusă de FC Copenhaga, 0-3, goluri marcate de Cornelius (min.14 și min.45) și Santander (min.34). În tur, la Giurgiu, a fost 1-1, astfel că reprezentanta României este ca și eliminată din competiție după numai 45 de minute! La cum s-a jucat, e și normală o asemenea concluzie, practic Astra nici nu a existat la Copenhaga, fără vreo fază notabilă de atac în acest meci retur. Probabil că trupa lui Șumudică se concentrează pe duelurile cu FC Voluntari și Concordia Chiajna din Liga 1, mult mai importante în viziunea conducerii campioanei.

STEAUA – SPARTA PRAGA 1-0

În prima repriză de la București, Steaua face legea cu Sparta Praga. Scorul la pauză este 1-0, după o nouă execuție fabuloasă reușită de Nicușor Stanciu cu un sfert de oră înainte de finalul primei reprize.

  • Final incendiar de primă repriză pe Arena Națională. Cehii au ratat o ocazie monumentală (Golubovici a respins de pe linia porții), dar în aceeași fază Lapata a marcat pentru 1-1. Noroc cu arbitrul asistent care a ridicat prompt fanionul pentru o poziție de ofsaid la „vârful” Spartei. A fost bine ca să nu iasă rău și Steaua a intrat cu 1-0 la cabine.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER