Sign in / Join

Liga Campionilor: FC Copenhaga – Astra 3-0, Steaua – Sparta Praga 2-0

591
0
Share:

Seară importantă pentru fotbalul românesc, cu două echipe la startul manșei secunde din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. A fost fericire doar la București, în timp ce la Copenhaga ni s-a predat o lecție de fotbal cu public!

steaua

FC COPENHAGA – ASTRA GIURGIU 3-0

La pauză, în Danemarca, Astra era condusă de FC Copenhaga, 0-3, goluri marcate de Cornelius (min.14 și min.45) și Santander (min.34). În tur, la Giurgiu, a fost 1-1, astfel că reprezentanta României a fost ca și eliminată din competiție după numai 45 de minute! La cum s-a jucat, era și normală o asemenea concluzie, practic Astra nici nu a existat la Copenhaga, fără vreo fază notabilă de atac nici măcar în repriza secundă. Probabil că trupa lui Șumudică se concentrează pe duelurile cu FC Voluntari și Concordia Chiajna din Liga 1, mult mai importante în viziunea conducerii campioanei.

STEAUA – SPARTA PRAGA 2-0

În prima repriză de la București, Steaua a făcut legea cu Sparta Praga. Scorul la pauză a fost 1-0, după o nouă execuție fabuloasă reușită de Nicușor Stanciu cu un sfert de oră înainte de finalul primei reprize.

  • Final incendiar de primă repriză pe Arena Națională. Cehii au ratat o ocazie monumentală (Golubovici a respins de pe linia porții), dar în aceeași fază Lapata a marcat pentru 1-1. Noroc cu arbitrul asistent care a ridicat prompt fanionul pentru o poziție de ofsaid la „vârful” Spartei. A fost bine ca să nu iasă rău și Steaua a intrat cu 1-0 la cabine.

Partea secundă a mai adus o nouă execuție marca Stanciu. Cu 2-0 și om în plus pe teren, vicecampioana României a defilat spre play-off-ul Ligii, acolo unde va avea însă o misiune aproape imposibilă; Ajax Amsterdam pare cel mai accesibil adversar!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER