Sign in / Join

Lewandowski a anunțat unde va juca!

602
0
Share:

Atacantul Robert Lewandowski a declarat că Premier League sau Primera Division ar putea fi următoarele sale destinaţii în cazul în care se va despărţi de Bayern Munchen. Fotbalistul polonez joacă în Bundesliga din 2010.

Lewandowski

Golgheterul lui Bayern a recunoscut că, într-o zi, şi-ar dori să joace în Spania sau Anglia, două dintre campionatele sale preferate. Fost jucător la Lech Poznan, internaţionalul polonez şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în 1.Bundesliga. În 2010, el a semnat cu Borussia Dortmund, iar patru ani mai târziu a trecut la rivala acesteia, Bayern Munchen. „Poate că voi juca într-o zi în Anglia sau în Spania. Până atunci, Bayern Munchen rămâne clubul ideal pentru mine. Aici pot urca de fiecare dată la un alt nivel şi pot cuceri trofee. Mă impresionează faptul că, în fiecare sezon, ajungem în semifinalele Ligii Campionilor”, a declarat Lewandowski pentru „France Football”.

  • În vârstă de 27 de ani, Robert Lewandowski a marcat 63 de goluri în cele 95 de meciuri jucate până acum pentru Bayern Munchen. Cifrele atacantului polonez au atras imediat atenţia grupărilor Manchester United, Liverpool şi Real Madrid.

Robert Lewandowski a cucerit trei titluri de campion al Germaniei – două cu Borussia Dortmund (2011, 2012) şi unul cu Bayern Munchen (2015). Atacantul polonez a mai cucerit Cupa (2012) şi Supercupa Germaniei (2013), ambele câştigate în perioada în care evolua pentru Borussia Dortmund.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER