A lăsat Steaua pentru o echipă din Liga 2!

888
0
Share:

Alegere cel puțin bizară făcută de Paul Papp. Vasluianul a preferat să dea Steaua pe o echipă din liga a doua elvețiană!

papp

Papp a semnat un contract valabil până în 2019 cu FC Will, echipă din a doua divizie helvetă. Fundaşul moldovean i-a cerut săptămâna trecută lui Gigi Becali să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului, variantă agreată pe loc de latifundiar.

FC Will a terminat pe locul 3 ultimul sezon şi speră ca în ediția viitoare să revină în prima ligă din Ţara Cantoanelor.

Surse apropiate fostului fundaș stelist afirmă că Paul Papp va avea în Elveţia un salariu de 400.000 de euro pe an, aproape dublu decât câștiga la Steaua!

Bogdan Apostu, agentul lui Paul Papp, a dezvăluit că mutarea s-a realizat cu ajutorul soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, dar în afacere s-a implicat şi fratelui legendarului atacant turc Hakan Sukur. „Astăzi, Paul Papp a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani cu echipa elveţiană FC Will 1900, pentru o sumă fabuloasă. Este poate cel mai important proiect din fotbalul elveţian din punct de vedere financiar, iar Paul este un pion important al acestui proiect grandios”.

Share:

Leave a reply