Lamine Diaby, jucătorul care i-a furat un ceas coechipierului Kasper Dolberg, dat afară de clubul Nice

227
0
Share:

Lamine Diaby Fadiga (18 ani) a fost dat afară de clubul francez Nice, după ce a recunoscut că a furat din vestiarul echipei ceasul coechipierului Kasper Dolberg, care avea o valoare estimată de 70.000 de euro, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: ‘Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii’

Într-un comunicat oficial emis de Nice, marți, clubul din Ligue 1 a explicat că nu poate trece cu vederea astfel de incidente, contractul lui Diaby fiind reziliat cu efect imediat.

“OGC Nice nu-și poate permite să accepte un astfel de comportament sau să ignoreze o greșeală ca asta. Este vorba despre credibilitate, despre unitatea dintre angajați și toți membrii clubului”, au transmis francezii, pe site-ul oficial.

La data de 26 septembrie, presa internațională a scris că un ceas al fotbalistului Kasper Dolberg a fost furat din vestiar. Danezul, sosit la Nice în această vară, de la Ajax Amsterdam, a fost foarte dezamăgit de cele întâmplate și a făcut o plângere la poliție. La scurt timp, cel care și-a recunoscut vinovăția a fost Lamine Diaby Fadiga, un tânăr talentat din echipa francezilor, în vârstă de doar 18 ani.

Deși acesta și-ar fi prezentat scuzele lui Dolberg și antrenorului echipei, Patrick Vieira, conducerea clubului nu a putut trece cu vederea incidentul, iar Diaby a rămas liber de contract.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Lamine Diaby-Fadiga a făcut parte din academia lui Nice, iar în decembrie 2017, când încă nu împlinise 17 ani, a debutat la seniori, într-un meci din grupele Europa League, cu Vitesse, scor 0-1. Sezonul trecut, atacantul a jucat în șase meciuri de campionat la prima echipă.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply