Sign in / Join

Kerber este noua Șarapova pentru Simona Halep

488
0
Share:

Până acum avea probleme ori de câte ori dădea peste Maria Șarapova. Iată că Simona Halep arată un handicap și în fața nemțoaicei Angelique Kerber, pe care nu mai reușește să o învingă și punct!

simona-halep

În „sferturi” la Wimbledon, Simona Halep s-a înclinat după două seturi, scor 5-7, 6-7, partidă disputată marți după-amiază, pe terenul central de la All England Court.

Kerber a început mai bine primul set, reuşind să conducă cu 2-0 după primele două game-uri. Apoi a început o serie de şapte break-uri consecutive, fiecare jucătoare greşind pe propriul serviciu. La scorul de 5-3 pentru sportiva din Germania, Halep a reuşit să câştige două game-uri la rând şi a egalat la 5, dar, în final, Kerber s-a impus, scor 7-5, după ce a reuşit să câştige contra serviciului Simonei în ultimul game.

Debutul actului secund a fost echilibrat, până la scorul de 3-2 în favoarea jucătoarei din Germania, care a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. După alte trei break-uri, tabela indica scorul de 5-4 pentru Kerber, însă Simona a reuşit, imediat, egalarea. În final, setul s-a decis la tiebreak, unde Kerber s-a impus fără probleme (7-2).

  • În semifinale, Angelique Kerber va evolua împotriva câştigătoarei meciului dintre Venus Williams din SUA şi Yaroslava Shvedova din Kazahstan. Pentru accederea în penultimul act la All England Club, Kerber va încasa 625,000 de dolari şi 780 de puncte WTA.

„Am lăsat-o pe Kerber să conducă jocul, să domine”

„Cred că am jucat bine, mai ales atunci când a trebuit să returnez serviciul ei. Apoi, când era rândul meu să servesc, am făcut pasul în spatele liniei de fund. Am lăsat-o să conducă jocul, să domine. Cel mai rău lucru pe care cred că l-am făcut a fost că, atunci când am servit, nu am jucat la fel de bine ca atunci când am returnat E singurul lucru pe care îl am în minte, acum”, a comentat Simona Halep la finalul întâlnirii.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER