VIDEO | Jurgen Klopp și-a luat adio de la Liverpool! Gest uimitor făcut de german pentru viitorul antrenor

A fost o zi emoționantă la Anfield, când fanii și jucătorii și-au luat rămas bun de la managerul care a făcut istorie la Liverpool. Jurgen Klopp și-a făcut ultima apariție pe banca celor de la Liverpool în meciul contra Wolves, scor 2-0.

Jurgen Klop, cântec dedicat pentru noul antrenor de la Liverpool, Arne Slot

Atmosfera a început încă de când autocarul celor de la Liverpool era în drum spre stadion. Fanii au urmărit autocarul, au aprins fumigene și l-au ovaționat pe antrenorul german. Înainte de startul partidei, suporterii lui Liverpool au cântat un ultim imn al echipei, „You will never walk alone”, pentru Jurgen Klopp.

La finalul meciului, tehnicianul german a ținut un discurs emoționant pentru toți fanii care au fost alături de el și de jucători pe parcursul tuturor anilor.

„Sunt atât de fericit că nu-mi vine să cred. Sunt atât de fericit pentru voi toți, pentru atmosferă, pentru joc, pentru că faceți parte din această familie. Despre noi! Cum am sărbătorit această zi, este pur și simplu incredibil, mulțumesc mult!

Am văzut mulți oameni plângând și mi se va întâmpla în seara asta pentru că îmi va fi dor de oameni, asta este clar.” a spus Jurgen Klopp în discursul său.

La final discursului, germanul a ținut să spună câteva cuvinte de încurajare pentru noul tehnician care va ocupa banca lui Lverpool, Arne Slot. Însă, asta nu este tot! Jurgen Klopp a fost cel ce a inițiat un cântec făcut special pentru tehnicianul olandez.

„Dar, de asemenea, schimbarea este bună. Nu știm exact la ce să ne așteptăm, dar dacă te miști cu atitudinea potrivită, totul va fi bine, deoarece elementele de bază sunt 100% acolo și asta este echipa și noul manager.

Nu vă pasă deloc ce vreau să cânt, știu. Dar am o idee. Am auzit o piesă zilele astea de câteva ori, așa că să vedem cum va fi răspunsul. Arne Slot! Na, na, na, na na.” a mai spus antrenorul german spre finalul discursului de pe Anfield.

Jurgen Klopp plin de emoții

Klopp a vorbit cu jurnaliștii despre emoțiile trăite în toată perioada petrecută la Liverpool și a subliniat ce relație are cu fanii.

„Îmi place totul despre acest loc (n.r. Liverpool). Am legat prietenii pe viață, aici. Am fost la Liverpool aproape un deceniu, iar pentru mine aste este wow. Este mult timp și nu voi uita nici măcar o zi de aici.

Chiar sunt fericit că mi-am petrecut o parte atât de mare din viața mea aici. Am izbucnit în lacrimi când am primit o scrisoare de la fani. Să citesc ce reprezint eu pentru oameni, cum fotbalul nostru a schimbat vieți, mă bucură enorm să știți. Știu că fotbalul poate avea acest efect, în viețile oamenilor.

Aș dori să-mi cer scuze din nou în fața suporterilor: nu pot citi fiecare scrisoare și fiecare e-mail!” a declarat antrenorul german.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare