Judecătorii l-au crezut și au decis ELIBERAREA lui Cristi Borcea: Ce mai pot face procurorii pentru a-l ține în pușcărie

38
0
Share:

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis, miercuri, să admită cererea lui Cristi Borcea de eliberare condiționată, soluția instanței nefiind definitivă.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (…) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta magistraților Judecătoriei Sectorului 4.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

DNA îl poate ține în pușcărie pe Borcea, dacă face contestație și îi convinge pe magistrați că omul de afaceri nu s-a îndreptat.

Cristian Borcea a mărturisit, marți, în fața instanței care a judecat eliberarea lui condiționată, că a muncit tot timpul și a participat la toate cursurile, programele și activitățile, chiar și când era în carantină, și i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea sa.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Cristian Borcea a mai avut o cerere de eliberare în luna mai, însă Tribunalul București a respins-o.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER