Sign in / Join

Judecătoarea lui Dinel Staicu îl face miliardar pe Mititelu!

628
0
Share:

Ajuns la capăt de linie, dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova a primit, luni, sentința de la Tribunalul București. Una hăbăucă, de neimaginat și care demonstrează încă o dată că întreg sistemul juridic din România este în putrefacție.

mititelu

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost condamnați la închisoare cu suspendare (câte 3 ani de căciulă fiecare), dar și la plata unei despăgubiri gigantice acordate lui Adrian Mititelu. Atenție, FRF, LPF și cei doi foști președinți de acolo trebuie să-i dea lui Mititelu peste un miliard de lei! Vreo 220 de milioane de euro, o nimica toată.

Nu știm la ce filme s-a uitat judecătoarea care numai de judecat nu s-a ocupat în acest dosar, dar ar face bine să lase deoparte SF-urile, dăunează grav! Duc la pierderea simțului realității, doamnă magistrat cu salariu de 10.000 lei pe lună! Într-unul dintre cele mai mari dosare de corupție din istoria U.E. (ne referim la celebrul dosar „Microsoft”), s-au dat condamnări de râsul lumii și amenzi plătibile prin „Card Avantaj”, iar când pe masă a reapărut „regele” Fotbal, hop cu miliardul în capul lui! Deh, dă bine la imagine, vede poporul cum facem dreptate și curățăm Liga și Federația! Da, le curățați, dar definitiv, de nu mai rămâne nici amintirea de ele.

  • Otilia Bomboș este judecătoare la Secția a II-a a Tribunalului București;
  • Bună prietenă cu Geanina Terceanu, un alt nume de magistrat cunoscut în fotbalul românesc (reținută pentru luare de mită în dosarul transferurilor de jucători). Împreună cu Terceanu, Bomboș a jucat un rol important în dosarul judecătoarelor Viorica Dinu și Antonela Costache;
  • Bomboș l-a scăpat de arest pe medicul Șerban Brădișteanu, care era acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită într-un dosar legat de achiziționarea de aparatură medicală pentru penitenciare;
  • L-a scos din pușcărie pe Dinel Staicu, fostul patron al Universității Craiova. Unul dintre motivele eliberarii: Staicu redactase o lucrare științifică;
  • Un alt VIP făcut scăpat de Otilia Bomboș este și Mihai Necolaiciuc, controversatul ex-director general al CFR;
  • A cerut să nu judece acest dosar al dezafilierii „U” Craiova, solicitare respinsă de superiorii ei.

Dragomir: „O să fim slugi toată viața”

Dumitru Dragomir rasfula usurat: „Noroc ca nu se pune acum decizia in aplicare”. Fostului presedinte al LPF nu-i vine sa creada ca un magistrat din Romania a putut stabili despagubiri de 220 de milioane de euro in conditiile in care „toti fotbalistii din ultimii 10 ani nu valoreaza atat! Eu nu cred asa ceva, refuz sa cred. Inseamna ca doamna judecator este experta in fotbal. Tot ce are FRF, sediu, stadion si terenuri, nu face 220 de milioane. Este o aberatie. O sa fim slugi toata viata! Doamna judecator nu a inteles procesul. Ce sa fac? Sa-mi ia viata. Sunt pensionar si am doua case. Sa mi le ia. Este fara precedent, Doamne, Dumnezeule!”.

„Nașu’” o întoarce pe politică

Mircea Sandu cauta explicatii pentru decizia T.B., dar nu gaseste altceva mai bun in apararea sa decat cazul lui Valeriu Zgonea: „Uite ce se intampla. Intr-o astfel de asociatie, cum e FRF, te asociezi benevol. Nu te obliga nimeni. Pentru asta trebuie sa respecti statutul. In momentul in care nu respecti statutul, sunt prevederile de sanctionare (…) un exemplu recent, Zgonea. Valeriu Zgonea s-a inscris intr-o asociatie care-si spune partid. E o asociere de oameni acolo, da? Care au niste doctrine. Si baiatul a incalcat. Asa au constatat cei din conducerea partidului. A incalcat statutele partidului si l-au exclus din partid. Punct! La fel s-a intamplat si cu Geoana. Punct! (…) Nu avem nicio vina, aceasta sanctiune este o eroare. Din punctul meu de vedere, este ceva rusinos”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER