Jucătorul din SuperLiga trebuie operat de urgență! A suferit o accidentare după meciul cu Rapid

Jucătorul din SuperLiga, accidentat în timpul partidei dintre Rapid și Sepsi, din runda a patra a play-off-ului, a aflat diagnosticul din partea medicilor. Mijlocașul a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, astfel că operația la care va fi supus a devenit una mult mai delicată. Dată fiind situația, intervenția chirurgicală care se impune în cazul jucătorului a fost programată pentru ziua de luni, 22 aprilie.

Duelul din Giulești s-a încheiat cu victoria dramatică a covăsnenilor, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. Rapid a rămas fără victorie în play-off, ocupând penultimul loc, cu 28 de puncte.

Jucătorul din SuperLiga, verdict crunt din partea medicilor: ruptură de ligamente încrucișate!

Nicolae Păun, mijlocașul de 25 de ani al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, s-a ciocnit violent cu Jakub Hromada la nivelul genunchilor, fiind nevoit să iasă accidentat de pe teren, în minutul 85 al duelului dintre Rapid și covăsneni. Fotbalistul celor de la Sepsi nu a fost ajutat de noroc, fiind prins cu piciorul în pământ în momentul loviturii încasate.

Laszlo Dioszegi, patronul echipei din Covasna, a oferit detalii esențiale cu privire la starea de sănătate a lui Nicolae Păun. Conducătorul lui Sepsi a confirmat faptul că jucătorul din compartimentul median va fi operat luni.

„E mai grav decât ne-am închipuit, azi am plătit factura, se operează repede pentru că e ceva mai complicat. Atilla Hadnagy a discutat cu Păun, l-am asigurat că suntem alături de el. Din păcate, ați văzut unde duce o astfel de intrare ca cea din meciul cu Rapid”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.

„L-am pierdut tot anul”

Și Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a intervenit în cazul problemei lui Nicolae Păun. Oficialul covăsnenilor a dezvăluit că jucătorul nu se va mai reface până la finalul actualei stagiuni. Conducerea clubului va apela la serviciile unui doctor renumit din Târgu Mureș, care s-a mai ocupat de fotbaliști ai echipei în trecut, pentru operația lui Păun.

„Luni se operează, l-am pierdut tot anul, o operație mai complicată, o să fie în afara terenului mai mult de șase luni, am pierdut un jucător constant, cu capacitate mare de efort, foarte inteligent. Ne va lipsi foarte, foarte mult…

Trebuie să fie optimist, am discutat cu el, trebuie să se opereze cât mai repede. Acum, degeaba ne lamentăm. Și recuperarea e foarte importantă. Se va opera la Târgu Mureș, la domnul doctor Melinte (n.red. – Răzvan Melinte). Sunt mai mulți jucători care s-au operat la dumnealui”, a afirmat Attila Hadnagy, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare