John McEnroe, despre victoria Simonei Halep: Sunt ULUIT! Nici măcar nu a fost un meci

101
0
Share:

John McEnroe (60 de ani), fostul lider mondial din ierarhia masculină și triplu câștigător la Wimbledon, s-a declarat uluit după prestația entuziasmantă a Simonei Halep în finala feminină de la All England Club câștigată, sâmbătă, de româncă, contra americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Citește și: SONDAJ CURS – Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Fostul tenismen american a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei din România și a spus că finala de la Wimbledon 2019 “nici măcar nu a fost un meci”, făcând referire la faptul că Halep a dominat-o pe Williams.

“Sunt uluit. Simona este uriașă în acest punct al carierei sale. A fost sportiva superioară. Nu mă gândeam că o va intimida atât de mult pe Serena Williams. Halep a dominat-o total. Nici măcar nu a fost un meci. Sunt foarte rare situațiile în viață când îți iese totul atât de bine, iar astăzi s-a întâmplat”, a declarat McEnroe, citat de BBC.

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Serena Williams (10 WTA), scor 6-2, 6-2 şi a câştigat turneul de la Wimbledon, acesta fiind cel de-al doilea titlu de Mare Şlem obţinut de româncă, după cel de la Roland Garros, din 2018.

Finala feminină a durat doar 55 de minute.

Simona Halep este prima sportivă din România care câştigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER