Sign in / Join

Italianul Giovanni De Biasi, pe lista FRF

Share:

Italianul Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei, a declarat că încă nu a fost contactat de oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru postul de selecţioner, dar nu ar refuza o ofertă avantajoasă din partea României.

de biasi

Considerat ca fiind principalul artizan al performanţelor reuşite de naţionala Alabniei, atât în calificări, cât şi la Campionatul European, Giovanni De Biasi a intrat în atenţia şefilor FRF după ce Anghel Iordănescu şi-a încheiat contractul. Pe lista preşedintelui Răzvan Burleanu s-au mai aflat nume precum Cosmin Olăroiu, dar, după spusele sale, acesta l-a refuzat. Presa italiană a scris marţi despre interesul României pentru De Biasi.

„Până în acest moment, nu am fost căutat de FRF, dar nu se ştie niciodată. România are o echipă foarte bună, ştiu mulţi jucători care joacă în Italia. Mai am doi ani contract cu Albania, dar pot pleca mai devreme, nu este problemă. Dacă am o ofertă foarte bună, nu este nicio problemă. Este foarte posibil ca România să se califice la CM 2018, deoarece este o echipă cu multă calitate. Grupa Albaniei este mult mai grea; nu mă sperie grupa României. Dacă aş fi interesat de postul de selecţioner al României? De ce nu? Sunt interesat de noi provocări în viața mea. Am nevoie de o nouă provocare în cariera mea”, a declarat Gianni De Biasi la Digi Sport.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER