Sign in / Join

Irina Begu reacționează: „Nu am auzit când m-a făcut țigancă”

553
0
Share:

Irina Begu a învins- pe Caroline Garcia (6-4, 2-6, 7-6) în turul 1 la Charleston. Conform publicaţiei „Bola Amarela”, din Portugalia, Garcia a avut o reacţie suburbană la adresa Irinei, spunând despre adversară că este „o ţigancă de c…t”.

irinuca begu

Gestul jucătoarei din Franța a fost suprins de microfoanele amplasate pe terenul central, după un punct câştigat de româncă pe finalul setului decisiv. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani s-a întors cu faţa către tribune şi ar fi rostit, în limba franceză, cuvinte înjositoare şi rasiste: „Nu pot să cred că mă bate o ţigancă de c…t”.

Reacția Irinei Begu (locul 33 WTA) a venit marţi seară, pe o platformă de socializare: „Personal eu nu am auzit acest lucru şi nici nu am văzut vreo înregistrare care să certifice acest lucru. Dacă aceste declaraţii au fost făcute, cu siguranţă WTA va analiza situaţia şi va lua măsurile corespunzătoare. Fiind încă în timpul turneului, toată atenţia mea se îndreaptă către tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), așa că aş dori să mă concentrez pe activitatea mea şi să las deoparte alte lucruri care mă pot influenţa în sens negativ”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER