Sign in / Join

Irina Begu o așteaptă pe Halep în „sferturi” la Madrid

548
0
Share:

Turneu excelent făcut de Irina Begu la Madrid Open, întrecere din capitala Spaniei (premii totale în valoare de 4.771.360 de dolari) pe care o organizează/ patronează omul de afaceri român Ion Țiriac.

irina begu

Jucătoarea noastră s-a calificat în sferturile de finală după ce a întrecut-o pe Christina McHale (SUA), cu 6-7 (6), 6-4, 6-4. Begu (25 ani, 34 WTA) s-a impus după două ore și 37 de minute în fața unei adversare în vârstă de 23 de ani, care ocupă locul 59 în lume. În primul set, cele două au mers cap la cap, dar în tiebreak Irina a ratat o minge de set, la 6-5 în favoarea sa. În setul secund, Begu a fost condusă cu 2-0, însă a reușit să întoarcă scorul și să facă 4-3, impunându-se în final cu 6-4. În setul decisiv, după ce McHale a luat primul game, Begu a câștigat trei game-uri la rând și s-a desprins la 3-1. Americanca a reușit să egaleze, 3-3, numai că Begu a câștigat din nou pe serviciul adversarei și a știut cum să își fructifice avantajul, încheind cu 6-4.

Begu și-a asigurat un cec de 114.560 euro și 215 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Simona Halep și Timea Bacsinszky. Meciul celor două se dispută miercuri după-amiază, pe arena centrală de la „Caja Madrid”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER