Sign in / Join

Irina Begu a cucerit Roma

728
0
Share:

Turneu incredibil făcut de Irina Begu la Roma și o adevărată demonstrație de forță arătată vineri, la Foro Italico.

irina begu

Românca a jucat mai întâi pe tabloul de simplu, învingând-o pe japoneza Misaki Doi în sferturile de finală (6-2, 7-6). Irina s-a impus într-o oră şi 47 de minute, iar în semifinale o va întâlni pe învingătoarea din meciul Serena Williams (SUA) şi Svetlana Kusnetsova (Rusia).

  • Reamintim că, pentru a ajunge în semifinale, Irina Begu a trecut pe rând de Victoria Azarenka şi Darya Kasatkina.

La scurt timp după jocul împotriva niponei Misaki Doi, Begu a trebuit să revină pe zgură pentru meciul de dublu. Împreună cu Monica Niculescu a produs marea surpriză, trecând în „sferturi” de puternica echipă Timea Babos/ Yaroslava Shvedova (Ungaria/ Kazahstan), scor 7-6, 6-3. Într-o oră și jumătate, dublul Begu/ Niculescu a servit patru aşi şi a comis două duble greşeli. Româncele şi-au pierdut de trei ori serviciul şi au reuşit patru game-uri pe serviciul adversarelor.

  • În semifinale, româncele vor întâlni principalele favorite la câştigarea trofeului, Martina Hingis (Elveţia) şi Sania Mirza (India). Hingis şi Mirza se află pe primul loc în clasamentul WTA de dublu şi au patru trofee (printre care Marele Şlem al Australiei) şi două finale numai în acest an!
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER