Sign in / Join

Ipoteză șocantă: Bute, dopat fără voia lui!?

683
0
Share:

Depistat pozitiv la un control antidoping, Lucian Bute este considerat, în continuare, un sportiv curat și incapabil să trișeze în box.

bute heredia

Cel puțin asta crede presa din Canada, extrem de apropiată de pugilistul român, care vine cu dezvăluiri capabile să probeze ipoteza unui dopaj fără voia sportivului.

Concret, televiziunea RDS susține că problemele lui Lucian Bute au început de când și-a schimbat antrenorul (Freddy Roach a fost înlocuit cu frații Grant, Ottis și Howard), iar în anturajul său a apărut un preparator fizic nou.

Legătura Ortega – Heredia

Daniel Ortega, căci despre el este vorba, lucrează pentru Angel Heredia, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare în lumea sportului.

Heredia este un specialist în pregătirea fizică și a lucrat de-a lungul timpului cu nume ca Juan Manuel Marquez, Jean Pascal, chiar și Badou Jack, ultimul adeversar întâlnit de Bute, meci după care Lucian a fost depistat pozitiv la controlul antidoping.

  • Canalul nord-american de televiziune RDS anunță că Ángel Guillermo Heredia Hernández, un fost atlet de origine mexicană, a studiat chimia şi este expert recunoscut la nivel mondial în utilizarea substanțelor care se află la limita legalității. Acest Heredia și Daniel Ortega (noul preparator fizic al lui Lucian Bute) au mai lucrat de-a lungul anilor cu sportivi controversați, precum Marion Jones și Tim Montgomery, ambii depistați pozitiv la controalele antidoping!

Anchetați de FBI!

Heredia este el însuși un fost sportiv dopat, adept al folosirii hormonilor umani de creștere și testosteron. S-a specializat în chimie, la fel ca tatăl său, însă a căutat să descopere noi metode de a fenta controalele antidoping. În lumea sportului, lui Angel Heredia i se spune „Memo”.

  • De câteva ori, a dat cu subsemnatul în anchetele FBI referitoare la mafia dopajului sportiv.

Ultimii săi clienți sunt boxerii Juan Manuel Marquez și Jorge Arce, pe care i-a ajutat să devină campioni mondiali.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER