Sign in / Join

Iordănescu vrea în concediu. L-a obosit „europeanul”

Share:

Scos din fotbal pe ușa din dos, selecționerul Anghel Iordănescu ne anunță că pleacă în vacanță. L-a obosit acest turneu din Franța și are nevoie de un concediu.

iordanescu

Prima declarație a lui Iordănescu după 0-1 cu Albania: „Chiar nu ne reproșăm nimic!”. E clar, da? S-a înțeles? Selecționerul celei mai plictisitoare și urâte echipe de la Euro 2016 nu are ce să își reproșeze, doar el este antrenorul secolului!

Din puțul gândirii lui iordănesciene:

„O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a controlat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44… În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt! Nu ne cade bine în niciun caz o înfrângere în faţa Albaniei, dar nu priviţi echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache. Sunt jucători care evoluează în competiţii puternice şi, realist, pentru noi a fost o performanţă că am ajuns aici. Am mai explicat situaţia lui Sânmărtean: este la o vârstă, are 36 de ani, la care e mai greu să înceapă meciurile titular. Nu mai este la prima tinereţe. Ne-a lipsit concretizarea, finalizarea. Dacă aveam feeling la finalizare, poate puteam să marcăm”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER