Sign in / Join

Iordănescu, și la Euro selecționerul Naționalei

563
0
Share:

Anghel Iordănescu și-a prelungit astăzi contractul cu echipa națională de fotbal a României. Noua înțelegere este valabilă până la sfârșitul Campionatului European din 2016, astfel că Iordănescu va mai bifă încă un turneu final ca selecționer al Naționalei.

iordanescu-conferintaPotrivit Mediafax, Federația Română de Fotbal și Anghel Iordănescu și-au dat astăzi acordul pentru un nou contract, valabil până la încheierea Campionatului European din 2016. Înțelegerea anterioară expirase la sfârșitul preliminariilor, în urma cărora echipa națională s-a calificat la Euro.

Anghel Iordănescu și-a început actualul mandat de selecționer în urmă cu un an. În această toamnă, „Tata Puiu” a calificat Naționala pentru a patra oară la un turneu final. Celelalte trei calificări le-a reușit, consecutiv, de-a lungul primului mandat. Mai întâi, a dus România la Mondialul din Statele Unite, în 1994. Doi ani mai târziu, a mers cu „tricolorii” la Campionatul European din Franța, după care a mai bifat încă un Mondial: Franța, 1998.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER