Sign in / Join

Iordănescu nu vede Elveția favorită

Share:

Selecționerul Anghel Iordănescu nu crede că Elveția pornește cu prima șansă în partida de miercuri seară, de la Paris, din etapa a doua a Grupei A de la Euro 2016.

iordanescu

„Din cei 23 de jucători din lotul Elveției, 18 joacă în campionate puternice, în Germania, Anglia, Franța, Italia. Este o echipă cu mare experiență, care din 2004 a participat la toate turneele finale majore și sunt convins că va fi un meci dificil. Noi trebuie să fim realiști, căci ne așteaptă o partidă pe care ambele echipe o poate câștiga. Avem viitorul în față, totul depinde de națională și sper ca băieții să repete jocul bun cu Franța, pentru că obiectivul FRF este ieșirea din grupe”, a subliniat Iordănescu în conferința de presă susțină în această seară.

Referitor la morarul jucătorilor, „Tata Puiu” a declarat că, „după meciul cu Franța, am avut mult de lucru cu refacerea fizică și mentală a jucătorilor. Sperăm să vedem mâine că am reușit. Am făcut o partidă bună cu Franța, cu momente foarte bune, dar și cu momente mai puțin bune. În startul celor două reprize ne-am creat oportunități, dar a trebuit să recunoaștem că Franța a câștigat”.

Franța i-a cauzat coșmaruri

„Am revăzut meciul cu Franța de trei ori, noaptea târziu, dimineața și a doua zi la prânz. Un antrenor găsește mereu ce să-și reproșeze, dar asta va rămâne pentru mine”, s-a confesat Iordănescu.

  • Anghel Iordănescu s-a referit și la faptul că România, echipa cu cea mai bună apărare din preliminarii (doar două goluri încasate), a fost destul de ușor învinsă în ultimele partide: „Am primit două goluri în preliminarii, dar am luat patru cu Ucraina, unul cu Georgia, două cu Franța. Suntem preocupați, dar ne-am bucurat, totuși, că am marcat trei goluri cu Ucraina, cinci cu Georgia, echipă care a învins Spania (1-0), și un gol cu Franța. Să sperăm că nu vom mai primi gol mâine, dar vom reuși să marcăm”.

România va întâlni Elveția în al doilea său meci din Grupa A, miercuri, de la ora 19.00, pe arena „Parc des Princes”, din Paris.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER