Sign in / Join

Iordănescu: „Lista naționalei rămâne deschisă tuturor jucătorilor”

511
0
Share:

Mulțumit pe jumătate după cele două meciuri amicale disputate de România săptămâna trecută, selecționerul echipei naționale a vorbit, la revenirea în Capitală, despre selecția pentru turneul final din Franța.

anghel-iordanescu

Anghel Iordănescu anunță că lista convocaților pentru Euro 2016 este, în continuare, deschisă tuturor fotbaliștilor români: „Lista rămâne deschisă, mă refer atât la lista pentru jucătorii din competiția internă, cât și la cei care acum activează în străinătate”. Ca să fie cât mai convingător, Iordănescu a dat asigurări că „vor fi foarte multe surprize la lista finală. Din punctul meu de vedere, îi atenționez pe toți jucătorii că sunt într-o competiție deschisă și ei trebuie să dovedească că trebuie să urce în avionul pentru Paris”.

În primele două partide disputate anul acesta, prima reprezentativă a înregistrat o victorie (1-0 cu Lituania) și o remiză (0-0 cu Spania, campioana la zi a Europei).În luna mai, după încheierea sezonului, „tricolorii” vor pleca într-un cantonament de 10 zile în Alpii italieni.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER