Iordănescu îi desființează pe „tricolori”: „Disperați după alcool și petreceri cu femei ieftine”

Share:

Alexandru Iordănescu, unul dintre fiii fostului selecţioner Anghel Iordănescu, a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care îi atacă pe foştii elevi ai tatălui său, despre care spune că „abia aşteptau să părăsească Euro”.

ai

Cu o prestaţie bună doar în meciul de deschidere, cu Franţa, România a fost eliminată de la Campionatul European după o înfrângere în faţa Albaniei (0-1), iar lumea fotbalistică a criticat în termeni duri prestaţia jucătorilor. Printre crtici se numără şi unul dintre fiii lui Anghel Iordănescu, Alexandru, printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram.

Alexandru Iordănescu i-a comparat pe foştii elevi ai tatălui său cu Cristiano Ronaldo, jucător care s-a accidentat în debutul finalei cu Franţa şi a ieşit în lacrimi de pe teren: „Ce paradox. Jucător cu milioane de euro în conturi şi zeci de trofee plânge ca un copil în urma unei accidentări stupide în finala campionatului european, în timp ce practicanţii nostri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin barurile autohtone, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei fără atitudine, care nu au realizat nimic şi, întinzându-le Dumnezeu o mână, ‘au reuşit’ să se ridice la un nivel mediocru, de unde se cred mari fotbalişti”, a scris Alex Iordănescu pe Instagram.

  • Aflată la prima participare la Campionatul European după opt ani, România nu a impresionat, reuşind contraperformanţa de a pleca prima din Franţa. La Euro, România a reuşit să obţină doar un egal, scor 1-1, cu Elveţia, fiind învinsă de Franţa (1-2) şi Albania (0-1).
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER