Sign in / Join

Iordănescu a găsit vinovatul după România – Congo 1-1

Share:

România nu a reușit să depășească o echipă congoleză adunată de pe te miri unde și fără nicio motivație, iar ăsta este cel mai îngrijorător aspect înaintea startului Euro 2016.

Fotbal-Nationala-RomaniaS-a terminat 1-1, iar la final selecționerul Anghel Iordănescu a declarat că Denis Alibec putea să ofere mai mult echipei naționale: Pe Alibec trebuie săl vedem în continuare. Sunt convins că poate mai mult și că poate trage echipa după el. Dar astăzi, la primul lui meci ca titular la națională, putea să ne ofere mai mult.

Pe de altă parte, Iordănescu s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor legitimați la cluburi din străinătate, de la care a afirmat că așteaptă să își intre în ritm: „Consider că am făcut o primă repriză bună, în care am avut inițiativă, am controlat jocul prin posesie și cred că ar fi trebuit să închidem meciul la ocaziile pe care le-am avut și atunci altul ar fi fost rezultatul final. În repriza a doua am scăzut în joc, jucătorii care au intrat trebuiau să vină cu un plus care să dea din nou potență jocului. Sper ca jucătorii noștri care evoluează în străinătate să își intre în ritm. S-a văzut la unii dintre ei că lipsește ritmul de joc și că suferă prin prisma faptului că nu joacă la echipele de club. Iar acest lucru a dăunat în repriza a doua”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER