Iordănescu: Am jucat slab!

979
0
Share:

Selecționerul Anghel Iordănescu se declară nemulțumit de prestația „tricolorilor” în partida amicală cu Lituania, câștigată la limită, 1-0, grație golului înscris de Nicușor Stanciu.

picture-iordanescu_antrenament_604.jpg-604-423-1-85

Acțiunea de la Giurgiu a fost una reușită doar prin prisma rezultatului, crede „Tata Puiu”. La finalul meciului, Iordănescu a criticat evoluția fotbaliștilor trimiși pe teren: „Evident că va trebui să creștem în joc și să avem o altă prestație la Euro. Sunt convins că, la Campionatul European, România va arăta cu totul și cu totul altfel. Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc. În prima repriză am avut multe momente delicate, însă o remarc pe cea de-a doua, când am arătat mai multă limpezime în joc”. „Ne-au lipsit omogenitatea și relațiile de joc, dar asta și datorită faptului că au fost mulți jucători care nu au jucat”, a tras concluzia selecționerul, încurcând „datorită” cu „din cauză”.

Stanciu, remarcatul selecționerului

picture-sut_stanciu_gol.jpg-604-423-1-85

Anghel Iordănescu l-a remarcat pe autorul golului, Nicolae Stanciu, dar s-a arătat nemulțumit de randamentul unor fotbaliști din străinătate care nu evoluează la echipele lor de club: „Mă bucură faptul că au fost jucători tineri care au confirmat azi, cum este Stanciu, care a debutat cu gol la echipa națională. Sunt îngrijorat însă de unii dintre jucătorii din străinătate care nu joacă și care au arătat o lipsă de turație și nu au avut azi ritmul dorit de noi”.

Cu Spania intră titularii

Pentru partida amicală cu Spania, programată duminică, la Cluj, selecționerul pregătește mai multe schimbări în primul „11” al echipei naționale: „Din echipa de start au lipsit șase jucători care eu consider că ar putea fi în orice moment titulari. Pentru meciul cu Spania, vreau să facem o evaluare a jucătorilor cu probleme medicale și a stării de oboseală. Evident că vom schimba mai mulți oameni. Ne dorim un rezultat pozitiv duminică pentru că întâlnim campioana Europei. Înțeleg că Spania va veni aici cu formația de bază, cu jucătorii importanți, și în acest context va fi un test extrem de util”.

Share:

Leave a reply