Sign in / Join

Dragomir: „Iordănescu fost adus pe pile la echipa națională”

618
0
Share:

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susține că Anghel Iordanescu nu merita să redevină selecționerul echipei naționale a României.

Iordanescu

În vârstă de 65 de ani, Anghel Iordănescu este poreclit Tata Puiu’

„Iordănescu trebuia să se mulțumească cu pensia respectabilă pe care o are. A fost adus pe pile la echipa națională, știe toată lumea”, a afirmat Dragomir la Dolce Sport. Acesta crede că Gică Hagi, conducător și antrenor al Viitorului, ar fi antrenorul de care naționala României are nevoie: „Nu vedeți ce face? E un antrenor de nota 10!”, a comentat Dumitru Dragomir, cu referire la Hagi.

La sfârșitul lui octombrie anul trecut, Anghel Iordănescu i-a luat locul lui Victor Pițurcă pe banca Naționalei. De atunci, România a obținut un succes și un egal cu Irlanda de Nord, scor 2-0, respectiv 0-0, și o victorie cu 1-0, la Ploiești, cu Insulele Feroe.

Fost jucător și antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu a condus pentru prima dată echipa națională în 1993. Cu el, un an mai târziu, tricolorii au ajuns până în „sferturile” Campionatului Mondial din SUA. În 1998, după ce s-a calificat la trei turnee finale la rând, Iordănescu a părăsit Naționala. Acesta a revenit în 2002, dar a fost demis peste doi ani după ce a eșuat în preliminariile EURO 2004.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER