Sign in / Join

Iordache, o gimnastă 2.0

454
0
Share:

Larisa Iordache are 20 de ani si o medalie olimpica, obtinuta in 2012, cu echipa din care facea parte si Catalina Ponor.

iordache

La vremea respectiva, ambele gimnaste zambeau la poza facuta pe podium, alaturi de colegele lor, nimic neanuntand tensiunea ce avea sa apara la Rio 2016.

Au trecut patru ani de atunci, timp in care atat Catalina, cat si Larisa si-au vazut de viata. Iar in paralel au continuat sa faca fotografii. Una din sala de antrenament, unde s-a straduit sa-si recapete forma optima dupa retragerea din activitate, dar cu o mare dorinta de a urca, chiar si la 29 de ani, din nou pe podium. Cealalta, mai mult din fata oglinzii.

La Rio n-a mai ajuns sa evolueze decat Catalina, din motive stiute deja. O gimnasta care are in palmares trei titluri olimpice obtinute si pe care colega sa, Larisa, a ales – va amintiti – sa o incurajeze „cu manta”. Adica i-a transmis adversare lui Ponor din finala la barna, americanca Simone Biles, ca ii ureaza succes, bafta si ca spera sa castige aurul. Incheiat cu un „te iubesc”, mesajul a avut efect de bumerang in ochii opiniei publice, intrucat romanul nu prea adora/ accepta tradarea.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER