Ionuț Radu, gata să continue în Serie A! Clubul care îi poate relansa cariera

Ionuț Radu (27 de ani) continuă să nu își găsească locul și a devenit deja un obicei ca Inter să-l împrumute în fiecare sezon unei alte formații.

Ionuț Radu, dorit de Empoli

Acest lucru se va întâmpla și în această vară, după ce Ionuț Radu nu a reușit să se impună la Bournemouth, iar englezii nu au achitat clauza de transfer definitiv, în valoare de 8 milioane de euro. Portarul român se află pe lista mai multor formații, iar ultima interesată este Empoli.

Potrivit italienilor, Ionuț Radu este considerat o variantă la îndemănă în momentul de față de către Empoli, fosta echipă a lui Răzvan Marin. Formația condusă de Roberto D’Aversa se află în căutarea unui portar, după ce împrumutul lui Elia Caprile de la Napoli a expirat și nu va mai fi prelungit.

Jurnaliștii din Peninsulă mai notează că Inter s-ar afla în discuții cu un club din Arabia Saudită pentru Ionuț Radu, însă românul își dorește să continue în Italia.

Ionuț Radu vrea să rămână în Italia

Despre Ionuț Radu s-a scris în ultimele zile că ar putea ajunge în Turcia, Arabia Saudită, Elveția sau Franța, însă portarul român are cu totul alte planuri, anunță presa din Peninsulă. Concret, goalkeeper-ul vrea să continue în Italia, acolo unde a fost dorit de Como în această vară, iar, recent, a intrat în atenția celor de la Genoa.

Ionuț Radu se află în Italia din anul 2013, iar în prezent se află într-o relație cu Francesca Cuccuru, iar acesta ar putea fi un motiv pentru care portarul român vrea să continue în Peninsulă. Totodată, limba ar putea constitui un factor determinant pentru goalkeeper în ceea ce privește viitoarea sa alegere.

Trecut pe la FCSB și Dinamo, Ionuț Radu a ajuns în Italia în anul 2013, la Pergolettese Youth. Ulterior, portarul a fost transferat de Inter Milano și a fost împrumutat de-a lungul anilor la formații precum Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre sau Bournemouth.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare